EX-IT Architectuur geeft vorm aan energetische projecten

EX-IT Architectuur is een architectenvennootschap actief in (EX)terieur, (I)nterieur en (T)echnieken. Het verenigen van deze drie onderdelen vinden wij noodzakelijk om tot een totaalconcept te kunnen komen waar alle elementen van het ontwerp samensmelten tot één harmonisch geheel. Dit is mogelijk door de multidisciplinaire structuur van EX-IT Architectuur waarbij veel belang wordt gehecht aan het ontwerpproces . Het programma van eisen en het budget dat de opdrachtgever vooropstelt, wordt hierbij voortdurend gerespecteerd en geëvalueerd. De functionaliteit van het ontwerp blijft de basisgrens waaraan een gebouw moet voldoen. De architecturale kwaliteiten die deze basisgrens aanvullen, betekenen een meerwaarde waardoor het project zich onderscheidt van andere gebouwen. Op deze wijze tracht EX-IT Architectuur bij te dragen tot de verfraaiing van de leefomgeving. De opdrachtgever speelt tijdens dit proces een centrale rol om ervoor te zorgen dat het project volledig voldoet aan het programma van eisen. Dit leidt tot een zeer nauwe betrokkenheid van de opdrachtgever in elke fase van het bouwproject. EX-IT Architectuur beoogt enkel duurzame gebouwen te ontwerpen. Daarom zijn we reeds vanaf 2004 actief in het onderzoek en realisatie van passieve gebouwen en energetische projecten waarin een degelijk woon- en leefcomfort gegarandeerd wordt.

Nieuws

Project in de kijker

Een woning in de kijker die uitblinkt in zijn vormgeving. Lijnen en vormen zijn namelijk uitgepuurd tot hun essentie. Een woning bevrijd van alle overbodige hoeken, kanten en kleuren. Met die uiterste eenvoud en rust geeft dit aan de bewoners een mogelijkheid tot het ervaren van ene zeer hoog zen-gehalte.

EX-IT Architectuur zal in dit project het totaalconcept uitwerken en opvolgen, namelijk : Architectuur - Binnenhuisinrichting - Technieken - Tuinontwerp

maandag 1 augustus 2016 - vrijdag 30 september 2016
210-Woning te Dendermonde 210-Woning te Dendermonde 210-Woning te Dendermonde