EX-IT Architectuur geeft vorm aan energetische projecten

EX-IT Architectuur is een architectenvennootschap actief in (EX)terieur, (I)nterieur en (T)echnieken. Het verenigen van deze drie onderdelen vinden wij noodzakelijk om tot een totaalconcept te kunnen komen waar alle elementen van het ontwerp samensmelten tot één harmonisch geheel. Dit is mogelijk door de multidisciplinaire structuur van EX-IT Architectuur waarbij veel belang wordt gehecht aan het ontwerpproces . Het programma van eisen en het budget dat de opdrachtgever vooropstelt, wordt hierbij voortdurend gerespecteerd en geëvalueerd. De functionaliteit van het ontwerp blijft de basisgrens waaraan een gebouw moet voldoen. De architecturale kwaliteiten die deze basisgrens aanvullen, betekenen een meerwaarde waardoor het project zich onderscheidt van andere gebouwen. Op deze wijze tracht EX-IT Architectuur bij te dragen tot de verfraaiing van de leefomgeving. De opdrachtgever speelt tijdens dit proces een centrale rol om ervoor te zorgen dat het project volledig voldoet aan het programma van eisen. Dit leidt tot een zeer nauwe betrokkenheid van de opdrachtgever in elke fase van het bouwproject. EX-IT Architectuur beoogt enkel duurzame gebouwen te ontwerpen. Daarom zijn we reeds vanaf 2004 actief in het onderzoek en realisatie van passieve gebouwen en energetische projecten waarin een degelijk woon- en leefcomfort gegarandeerd wordt.

Nieuws

PassiveHouse Beurs 2014 van 12 tot 14 september

De PassiveHouse Beurs 2014 vindt dit jaar plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 september. Het driedaagse event, dat in 2014 al voor de 13de keer wordt georganiseerd, vindt plaats in hallen 1 en 2 van Tour &Taxis te Brussel.

Via de baseline ‘minimale energiekost voor maximaal wooncomfort’ wil PassiveHouse dan weer de nadruk leggen op de levenskwaliteit die samengaat met energiezuinig bouwen of renoveren. Ook dit jaar is EX-IT Architectuur aanwezig om hun laatste passieve, laag- en nulenergie projecten aan de bezoekers te tonen. Zeker de moeite als je interesse hebt in een combinatie van originele moderne architectuur en een energiebewust concept.

Voor meer inlichtingen kan je ook hier terecht.

vrijdag 12 september 2014 - zondag 14 september 2014
2014-PassiveHouse beurs 2014-PassiveHouse beurs 2014-PassiveHouse beurs